Peste 370.000 de țigări de contrabandă și aproape 30 de kilograme de tutun au fost confiscate, miercuri, de polițiștii și procurorii DIICOT din Dolj, în urma a 20 de percheziții domiciliare, desfășurate dimineață.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Dolj, poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat 20 de percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi tutun.
La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova.
Au fost ridicate peste 370.000 de ţigări şi 29 de kilograme de tutun, fără marcaj fiscal.

„În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 370.000 de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal, precum și 29 de kilograme de tutun. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, contrabandă cu ţigări şi deţinerea sau comercializarea de tutun în afara antrepozitului fiscal”, se mai arată în comunicatul citat.

Articolul precedentSe semnează contractul de finanţare pentru reabilitarea termică cu fonduri europene a Spitalului Caracal
Articolul următorCăutări de mai bine de 24 de ore pentru un băiat din Olt, fugit de acasă