În perioada 13-15 iulie, va avea loc, pe Transalpina, concertul Slowride Transalpina Fest. La eveniment vor participa trupe mari ale momentului, Viţa de Vie şi Zdop şi Zdup promițându-le iubitorilor de muzică rock un spectacol extraordinar. 

Gorjenii interesați de concert și nu numai își pot face un abonament, pentru cele trei zile de concert plătind 50 de lei. Copiii sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoţiţi de părinţi.

În fiecare an, acest la acest eveniment participă motocicliştii pasionaţi de rock. Astfel, sute de iubitori ai motoarelor sunt aşteptaţi la Rânca și de aici vor porni spre Transalpina purtând cu ei un tricolor uriaş. „SlowRiders RC vă aşteaptă între 13 şi 15 iulie 2018, în acelaşi loc minunat, la Baia de Fier, judeţul Gorj, lângă Peştera Muierilor, să ascultăm rock de calitate şi să străbatem pe motociclete una dintre cele mai frumoase zone din România”, au transmis organizatorii.

Articolul precedentCE Oltenia a stabilit prețul pentru tona de cărbune vândută angajaților
Articolul următorITM Olt a amendat firma care asigură paza la Termocentrala Rovinari. 12 paznici prinși fără contract de muncă