Peste 400 de doljeni vor să ocupe unul dintre cele 12 posturi de ofițeri, agenţi şi personal contractual, scoase la concurs de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, cele mai multe dosare fiind depuse pentru cele șase posturi de ofițer la Serviciul Criminalistic.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, în județul Dolj a fost înregistrată cea mai mare concurență, fiind 427 de candidați pentru 12 posturi existente.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, au fost scoase la concurs șase posturi de ofițer-Serviciul Criminalistic, un post pentru domeniul achiziții, două pentru economic și trei funcții personal contractual sursă externă(activități de secretariat).

Purtătorul de  cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a menționat faptul că cele mai multe dosare au fost depuse pentru cele șase posturi de ofițer-Serviciul Criminalistic, respectiv 200.

Posturile de personal contractual sunt de secretar la subunitățile de la Filiași, Băilești și Bechet, a mai spus Gîrd.

Concursul constă în susţinerea unei probe scrise – test scris, tip grilă, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului și va fi înregistrat/supravegheat video. Proba scrisă va avea loc la data de 30 martie 2019.

Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obțină minimum nota 7,00.

Articolul precedentVIDEO/FOTO. Incendiu la două imobile din Craiova
Articolul următor„Forumul Industriei Auto 2019”, la Craiova. Peste 300 de persoane din țară și de peste hotare vor participa la eveniment