Aproape 180 de candidați înscriși pentru a susține cea de-a doua probă a examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, au refuzat să mai vină la testare, cei mai mulți absenți din județul Dolj fiind la matematică.

Conform calendarului, absolvenții de clasa a XII-a care nu au promovat examenul bacalaureatul, în vară, au susținut miercuri proba obligatorie a profilului din cadrul sesiunii de toamnă a bacalaureatului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Dolj, pentru această s-au înscris peste 1300 de candidați, 485 de persoane echivalându-și proba. „În urma finalizării probei, s-au centralizat următoarele date: am avut 1.328 de candidați înscriși să susțină proba Ec), dintre care 179 candidați  absenți (32 istorie; 147 matematică); 664 candidați prezenți (43 candidați – istorie; 621 – candidați matematică; ), 485 candidați și-au echivalat proba”, a explicat Lițoiu.
Joi, candidații vor susține examen la proba la alegere a profilului și specializării.
Articolul precedentUnitate mobilă pentru depistarea cancerului de col uterin, la Spitalul Județean Craiova
Articolul următorUn camion al Companiei de Apă din Craiova a vărsat nămol de epurare peste două autoturisme aflate în trafic (VIDEO&FOTO)