Studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universității din Craiova sunt vor participa pe 26 februarie, 11 şi 25 martie  la o serie de întâlniri cu reprezentaţii companiei Pirelli, tinerii având astfel posibilitatea să afle informații despre oportunităţile de internship, dar şi despre cerinţele, abilităţile şi competenţele necesare pentru integrarea într-o astfel de companie.

Prin intermediul acestui proiect sunt subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie.

Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

Întâlnirea face parte din seria de evenimente programate ale reprezentanţilor mediului socio-economic cu studenţii de la Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711).

Articolul precedentTrei doljeni au fost băgați în carantină forțată. Au fost căutați de autorități, noaptea trecută
Articolul următorFără deplasări și activități în spații publice din exteriorul unității de învățământ, cu ocazia Programului „Școala altfel”