Poliţiştii doljeni au aplicat sancţiuni mai multor staţii de carburant din judeţ în urma unei acţiuni pentru verificarea modului de asigurare a pazei şi securităţii staţiilor de distribuţie carburanţi.

Potrivit IPJ, acţiunea s-a desfăşurat, în perioada 3-12 iulie, când poliţiştii au controlat 165 de obiective din judeţul Dolj şi au executat 145 de alarme de exerciţiu, verificând tot atâtea echipaje de intervenţie.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, iar la staţiile de distribuţie carburanţi, care nu erau asigurate conform prevederilor legale, au fost întocmite procese-verbale prin care au fost trasate sarcini cu termene concrete de remediere a disfuncţionalităţilor.

„Cu prilejul verificărilor efectuate, atât administratorii, personalul de serviciu, cât şi agenţii de intervenţie au fost instruiţi cu privire la modul de acţiune, precum şi pentru prevenirea victimizării acestora în cazul producerii unor evenimente negative”, spun repreentanţii IPJ Dolj.