Condițiile meteo nefavorabile anunțate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anulează spectacolul DIVERSITY@CRAIOVA ( eveniment al minorităților elene, macedoneene și rome) programat în cadrul Zilelor Municipiului Craiova, în această după-amiază, în Piața Mihai Viteazul (la statuie), urmând ca acțiunea să fie reprogramată la sfârșitul acestei săptămâni.

Spectacolul din cartierul ROVINE se va desfășura conform programului, având în vedere că acesta beneficiază de scenă acoperită și de condiții sigure de adăpost pentru instrumente și artiști, dar si zone de adăpost pentru spectatori, au transmis reprezentanții Primăriei Craiova.

Totodată, spectacolul ”Bijuterii muzicale” anunțat de Filarmonica Oltenia Craiova, pentru miercuri, 05 iunie, ora 19:00, în Piața Mihai Viteazu, la statuie, va avea loc la aceeași oră, dar în sala Filarmonicii Oltenia Craiova, din aceleași motive mai sus enunțate. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Reprezentanţii Primăriei Craiova amintesc faptul că din cauza condiţiile meteorologice nefavorabile pot fi anulate o parte dintre manifestările programate în aer liber.

Articolul precedentCod PORTOCALIU și GALBEN de inundații pe Dunăre. Județul Dolj, afectat
Articolul următorImpact între un autobuz și o mașină, în Craiova. O femeie a ajuns la spital