Marius Cauc, în vârstă de 32 ani, din Craiova, bărbatul care, seara trecută, a bătut un poliţist în trafic, după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalul acestuia, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

Omul legii a fost atacat de un șofer pe care încerca să îl imobilizeze după ce acesta a fost somat cu mai multe focuri de armă trase în plan vertical.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că agentul principal Cristian Bitică se afla în misiune pe șoseaua de centură a Craiovei când a observat un autoturism al cărui conducător auto a efectuat neregulamentar manevra de depășire. Echipajul de poliție au efectuat semnale de oprire însă șoferul și-a continuat drumul.

„S-a pornit în urmărirea acestuia pe o stradă lăturalnică. Autoturismul a fost blocat în trafic și după mai multe focuri trase în plan vertical s-a încercat imobilizarea șoferului. Acesta a lovit agentul de poliție cu un telefon, asigurându-și scăparea”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Articolul precedentPolițist din Craiova, bătut de un bărbat pe care îl urmărea – FOTO
Articolul următorOlguţa Vasilescu spune că nu se vede votând împotriva lui Paul Stănescu: „Îmi este amic“