Șoferul, care a lovit cu mașina, luni dimineață, un copil în vârstă de 10 ani și a fugit de la locul accidentului, s-a predat poliţiştilor, în cursul zilei de marţi, fiind cercetat în continuare în stare de libertate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, care acum este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

„Tânărul de 29 de ani, care în cursul zilei de ieri a lovit cu maşina un minor de 10 ani şi apoi a părăsit locul accidentului, s-a prezentat în cursul acestei zile la sediul Biroului Rutier Craiova, unde acesta a fost audiat. Probatoriul administrat de poliţişti a fost analizat împreună cu procurorul de caz, în respectiva cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului“, a afirmat Grădinaru.

Accidentul s-a petrecut, luni dimineață, pe Calea Bucureşti, minorul fiind transportat de ambulanţă la spital. El ar fi fost lovit cu oglinda din partea stângă

„Un minor de 10 ani, care încerca să traverseze printr-un loc nepermis, pe Calea București, a fost lovit de un auto, care s-a angajat în depășirea unei coloane de masini.
Minorul era conștient atunci când a fost preluat de ambulanță“, a declarat Grădinaru.

Șoferul a părăsit locul accidentului. Poliţiştii reuşiseră, luni, să găsească maşina bărbatului, într-un garaj din Craiova.

Articolul precedentPlângere penală pe numele liberalului doljean Nicolae Giugea
Articolul următorProiect comun cu pompierii din Bulgaria, lansat la Craiova. Când vor veni noile dotări în Dolj