O acțiune a polițiștilor doljeni, derulată în zona semafoarelor, evidențiază faptul că șoferii doljeni nu respectă semnificația culorilor, fiind aplicate peste 70 de amenzi și reținute 20 de permise de conducere.

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că această acțiune a fost organizată marți, în municipiul Craiova, scopul fiind acela de a preveni accidentele rutiere.

„În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 17.000 lei. Ca măsuri complementare, au fost reţinute 20 de permise de conducere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Acesta a mai spus că activităţi de prevenire a accidentelor rutiere au fost desfăşurate în întreg judeţul, poliţiştii doljeni constatând în flagrant delict cinci  infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere sau conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articolul precedentPatru tineri din Craiova, prinși cu droguri asupra lor
Articolul următorÎncep lucrările la bazinul de înot de la Colegiul „Carol I” din Craiova. A fost scoasă la licitație înlocuirea instalațiilor