Un craiovean în vârstă de 70 de ani a distrus peretele lateral al pasajului subteran şi a lovit cu maşina pe care o conducea un alt autoturism care circula în faţa sa, miercuri dimineaţa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că şoferul a intrat în peretele lateral tocmai în încercarea de a evita coliziunea cum autoturismul care circula în faţa sa. Până la urmă, a lovit atât peretele pasajului cât şi maşina din faţă.

„Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Craiova, nu a păstrat o distanta corespunzătoare în trafic, iar în încercarea de a evita o coliziune a intrat în peretele lateral al pasajului.De asemenea, mașina care circula în fata sa a fost lovită ușor, fiind condusă de un bărbat de 30 de ani din Brăila. Nu au rezultat victime“, a declarat Grădinaru.

Şoferul în vârstă de 70 de ani s-a ales cu o amendă şi va fi nevoit să achite şi refacerea peretelui pasajului subteran.

Articolul precedentFOTO. Plantație cu mure gigant, într-un cartier din Craiova. Cultivatorii au testat și rețeta vinului din mure
Articolul următorInvestiţii cu fonduri europene pentru semaforizarea rutieră din Slatina