Femeia de aproximativ 70 de ani, din Orodel, județul Dolj, a murit, duminică după-amiază,  medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața după ce pompierii au recuperat-o dintr-o fântână cu o adâncime de 25 de metri.  

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în acest caz a fost deschis dosar de cercetare penală existând suspiciunea de sinucidere, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Din primele informații obținute de către oamenii legii prezenți la fața locului, s-a aflat că femeia era acasă cu sora sa, care a plecat în grădină cu treburi, victima fiind lăsată să gătească. Când a revenit, după aproximativ două ore, sora și-a dat seama că femeia a recurs la un gest necugetat, indiciu fiind scaunul de lângă fântâna din curtea casei.

Doljeanca a cerut sprijinul autorităților, pompierii și medicii de pe Ambulanță mobilizându-se și pornind la adresa indicată. Pompierii au reușit să scoată trupul femeii din apă, fântâna având o adâncime de 25 de metri și diametru de 80 de centimetri, însă echipa de medici nu a mai putut face nimic pentru a-i salva, în ciuda manevrelor de resuscitare.

 

Articolul precedentFemeie cazută într-o fântână de 25 de metri adâncime
Articolul următorTrupele NATO, surpriză pentru un cuplu de craioveni, imediat după cununia civilă