Simona Halep va luat startul marți la primul turneu de Mare Șlem al anului, acolo unde o va întâlni în primul tur pe Jennifer Brady, jucătoare cu victorii la jucătoare precum Ashleigh Barty și Maria Sharapova în acest start de sezon, scrie realitateasportivă.net

Dar nu adversarele sunt cele care o sperie pe Simona la Australian Open. Românca spune că se teme cel mai mult de condițiile atmosferice de la antipozi.

„Vreau să câștig foarte mult Australian Open, dar este foarte dificil, în special din cauza temperaturilor. Câteodată este foarte frig, nu îmi este ușor să mă adaptez la astfel de schimbări.

Pentru mine a fost foarte greu să reușesc să joc în finala din 2018 din cauza umidității aerului, mi-a pus probleme. Eu trebuie doar să fiu pregătita pentru fiecare meci, doar să joc fără să mă gândesc la rezultat. Nu îmi place să pun presiune pe mine”, a spus Halep.

Simona Halep a fost la un pas să se impună la Melbourne, în 2018, când a ajuns până în finala competiției, unde a fost învinsă de Caroline Wozniacki.