Noul director al Direcției de Sănătate Publice Dolj este, de săptămâna trecută, Valeria Andreescu, cei din Ministerul Sănătății acceptând solicitarea fostului manager, Ludmila Prunariu, de a fi mutată pe postul de director adjunct. 

Site-ul instituției a fost modificat imediat după decizia ministrului Sănătății. 

Valeria Andreescu va asigura conducerea interimară a instituției pentru o perioadă de 6 luni. Aceasta a ocupat postul de inspector șef, până să fie numită manager, fiind cea care a semnat decizia de a amenda Salubritatea pentru folosirea soluției Aldezin la dezinfectarea scărilor de bloc. Amenda a fost aplicată după ce chiar DSP Dolj a dat avizul în privința folosirii acestui biocid. 

Ludmila Prunariu a cerut să fie mutată pe postul ierarhic inferior, cel de director adjunct, menționând, în solocitarea respectivă că are o stare de sănătate „fragilă” care nu îi mai permite să își desfășoare activitatea în fruntea DSP.

Reamintim că mai multe dosare vizează DSP Dolj, funcționarii fiind cercetați după ce au lăsat persoane să plece din carantină, după ce nu au impus măsuri de izolare al domiciliu sau pentru abuz în serviciu.  
Articolul precedentDolj: Au făcut petrecere în stradă, în seara de Paște. Tineri amendați de către polițiști
Articolul următorDouă cazuri noi de COVID-19 în județul Dolj