Calea de rulare a tramvaiului, pe ruta Calea București- Cernele, va fi modernizată, autoritățile locale având deja scoase la licitație, serviciile de proiectare.

Reprezentanții Primăriei Craiova au făcut un calcul referitor la acest obiectiv, proiectarea ridicându-se la aproximativ 98.640 de lei. Documentaţia care urmează să fie întocmită se referă la obţinerea avizelor şi acordurilor necesare pentru începerea lucrării, dar şi la realizarea unor studii de specialitate, printre care un studiu topografic, studiu geotehnic, expertiză tehnică.

Conform planurilor administrației municipale, reabilitarea se va face în două etape. Într-o primă fază se va interveni la calea de rulare propriu-zisă, care va fi complet modernizată, cu tot cu aparate de cale şi staţiile pentru călători. Cea de-a doua etapă se referă la moderniza părții aeriane a traseului, respectiv reţeaua de contact şi reţeaua electrică de alimentare a tramvaiului.

Articolul precedentInvestiție de 47 milioane de lei la Spitalul Militar din Craiova. MApN construiește un pavilion nou și se reabilitează mai multe spații
Articolul următorReguli mai aspre în piețele din Craiova. Fumatul, alcoolul și scandalurile lasă comercianții fără tarabe