Toate acțiunile cultural-artistice  pe care Primăria Craiova le avea în program au fost suspendate, până pe 22 martie, cele nouă creșe din municipiu fiind și ele închise, potrivt unei informări a autorităților locale. 

Măsura privind activitățile culturale se aplică în cazul tuturor instituțiilor din subordinea Primăriei Craiova.

„Amânarea sau anularea tuturor activităților culturale la nivelul tuturor instituțiilor de cultură din subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Astfel, toate spectacolele și evenimentele organizate de Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase Craiova, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova și Casa de Cultură Traian Demetrescu Craiova, sunt suspendate până la data de 22 Martie 2020”, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Totodată, se suspendă activitatea în toate cele nouă creșe coordonate prin Serviciul Public de Management Spitale, Cabinete Medicale și Creșe din Municipiul Craiova până la data de 22 martie.

„Primăria Craiova asigură toți cetățenii municipiului că este în permanentă legătură cu autoritățile ce gestionează la niven național și județean această situație și va lua toate măsurile necesare pentru a proteja populația de răspândirea acestui virus. Totodată, îndemnăm populația să rămână calmă și să respecte cu maximă seriozitate măsurile de prevenție luate”, este mesajul autorităților municipale.

Articolul precedentSistemul cardului de sănătate, din nou blocat
Articolul următorTânără din Craiova, la un pas să fie violată de un bărbat din Târgu Jiu