Cinci tineri din Gorj sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii publice, după un scandal provocat în centrul municipiului Târgu Jiu, în fața unui local public. Un tânăr și o tânără din Târgu Jiu au avut un conflict cu o a treia persoană, un bărbat din comuna Bengești Ciocadia. Ulterior, au intervenit și prietenii acestuia din urmă, trei tineri din aceeași localitate și unul din comuna Scoarța, care i-au agresat fizic pe cei din Târgu Jiu, provocându-le mai multe leziuni corporale.

Gorjenii implicați în scandal au fugit de la fața locului cu o mașină, când au văzut polițiștii, dar au fost prinși ulterior. „La vederea organelor de poliție, agresorii s-au urcat într-un autoturism și au plecat de la fața locului, fiind identificați ulterior în trafic și conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, precum și a participației fiecăruia la conflict. În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un tânăr și o tânără de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au avut un conflict cu un tânăr de 29 ani, din comuna Bengești-Ciocadia, la care au intervenit și prietenii acestuia, trei tineri din aceeași localitate și un tânăr de 28 de ani din comuna Scoarța, care i-au agresat fizic, provocându-le mai multe leziuni corporale. În baza probatoriului administrat în dosar, față de cei cinci agresori s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Suspecții au fost prezentați în fața instanței, fiind stabilită măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentOlteni de-o vârstă cu România Mare, premiaţi
Articolul următorDosar penal pentru un tânăr care, fără permis, a provocat un accident rutier şi a fugit de la faţa locului