Șase bărbați cu vârste între 19 și 59 de ani au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce s-au luat la bătaie într-un bar din localitatea doljeană Bratovoești.

Oamenii legii au depistat, din primele verificări, că altercația a izbucnit între mai multe persoane, cel mai probabil de fondul consumului de alcool.

„În noaptea de 21-22 aprilie,  poliţişti din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui conflict spontan între mai multe persoane, la un bar din localitatea Bratovoeşti. Poliţiştii s-au deplasat, de îndată,  la faţa locului şi, din primele verificări, au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între mai mulţi bărbaţi a avut loc o altercaţie, în urma căreia șase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

La faţa locului a fost găsit şi ridicat de către poliţişti un pistol de tip „airsoft”, neletal, nesupus autorizării.

Patru dintre persoanele implicate în altercaţie au ajuns, luni, la Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru audieri, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Articolul precedentIncediul de la Notre-Dame, prevestit de o pictoriță din Craiova. „După toate atentatele din Europa, mă temeam într-un fel pentru catedrală”
Articolul următorPeste 2.600 de persoane din Dolj au fost angajate, în primele trei luni din acest an