Mai multe școli, liceele și grădinițe din Craiova trec printr-un amplu proces de renovare, la ora actuală, reprezentanții instituțiilor în cauză solicitând acest lucru încă de la începutul anului. Și lucrările de reabilitare a bazinului de înot de la Colegiul „Carol I” sunt într-un stadiu bun, după cum a anunțat edilul Băniei, Mihail Genoiu.

Referitor la unitățile de învățământ, în prezent, se fac raparații în două colegii, două licee, o școală gimnazială și o grădiniță.

„În acest moment, constructorul lucrează concomitent pe mai multe șantiere din Craiova, în instituțiile de învățământ ce au solicitat intervenții de reparații la locațiile unde își desfășoară activitatea. Este vorba despre: Colegiul „Carol I”, Colegiul „Ștefan Odobleja”, Liceul Voltaire, Liceul „Constantin Brâncuși”, Grădinița „Tudor Vladimirescu” și Școala „Al. Macedonski”, a menționat Genoiu.

De asemenea, lucrările de la bazinul de înot din cadrul Colegiului Național „Carol” I respectă graficul de lucru, urmând ca toate instalațiile incintei să fie înlocuite.

„Lucrările la bazinul de înot de la Colegiul Carol I avansează. Pe lângă reparațiile efectuate deja și cele ce urmează, de curând am semnat și contractul pentru înlocuirea tuturor instalațiilor din incintă: cele de tratare a aerului, apei sau de climatizare”, a mai spus primarul Craiovei.

Articolul precedentDe pe băncile liceului sau facultății, direct în șomaj. AJOFM Dolj se pregătește pentru noul val de șomeri
Articolul următorDoljeni reținuți pentru contrabandă cu țigări. Polițiștii au efectuat alte trei percheziții, în Băilești