Mai multe școli, liceele și grădinițe din Craiova trec printr-un amplu proces de renovare, la ora actuală, reprezentanții instituțiilor în cauză solicitând acest lucru încă de la începutul anului. Și lucrările de reabilitare a bazinului de înot de la Colegiul „Carol I” sunt într-un stadiu bun, după cum a anunțat edilul Băniei, Mihail Genoiu.

Referitor la unitățile de învățământ, în prezent, se fac raparații în două colegii, două licee, o școală gimnazială și o grădiniță.

„În acest moment, constructorul lucrează concomitent pe mai multe șantiere din Craiova, în instituțiile de învățământ ce au solicitat intervenții de reparații la locațiile unde își desfășoară activitatea. Este vorba despre: Colegiul „Carol I”, Colegiul „Ștefan Odobleja”, Liceul Voltaire, Liceul „Constantin Brâncuși”, Grădinița „Tudor Vladimirescu” și Școala „Al. Macedonski”, a menționat Genoiu.

De asemenea, lucrările de la bazinul de înot din cadrul Colegiului Național „Carol” I respectă graficul de lucru, urmând ca toate instalațiile incintei să fie înlocuite.

„Lucrările la bazinul de înot de la Colegiul Carol I avansează. Pe lângă reparațiile efectuate deja și cele ce urmează, de curând am semnat și contractul pentru înlocuirea tuturor instalațiilor din incintă: cele de tratare a aerului, apei sau de climatizare”, a mai spus primarul Craiovei.