Trei persoane au tras o sperietură zdravănă, duminică, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, accidentul petrecându-se în localitatea Lelești din județul Gorj. Când au ajuns pompierii la fața locului, cei trei reușiseră să iasă din autoturism, intervenția fiind însă îngreunată de scurgerile de combustibil din rezervor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, una dintre persoane a avut nevoie de îngrijiri medicale. „ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localități Telești, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că toți cei trei ocupanți ai autoturismului reușiseră să iasă, una singură primind îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat să fie transportată la spital. Intervenția a fost una dificilă din cauza scurgerilor de combustibil din rezervorul autoturismului”, a declarat Florin Chisim.

Articolul precedentPrimarul localității, despre cazul copilului căzut în fântână: „A fost un accident. Familia a omis să blocheze capacul de deasupra fântânii”
Articolul următorVIDEO. Intervenția pompierilor pentru a scoate un copil în vârstă de 2 ani din fântână