Cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei a luat startul, vineri, la Centrul Multifuncțional Craiova, reprezentanții agențiilor participante promițând reduceri semnificative pentru pachetele turistice. Ofertele nu sunt puține, surprize vin și din partea autorităților locale și județene care iau parte la eveniment prin intermediul instituțiilor din subordine, activitățile derulându-se pe toată perioada acestui week-end.

În program sunt incluse și prezentări de locaţii nou deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

„Amatorii de vacanțe au parte de reduceri de până la 40% pe perioada târgului, dar și oferte speciale către Antalya cu plecare din Craiova și nu numai. Târgul de Turism al Olteniei organizează în perioada 8-10 martie 2019, la Centrul Multifunctional Craiova, zbor ancorat cu  balonul cu aer cald, un mijloc inedit și eficient de promovare, publicitate. Dino Parc Râșnov, singurul parc tematic de dinozauri din România vă așteaptă cu informații și surprize”, au transmis organizatorii târgului.

Tradițiile din zona Doljului vor fi din nou promovate la ediția din acest an, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj aducându-i în mijlocul vizitatorilor pe Rodica și Viorel Dîlganu din Craiova, artizani apreciați pentru pictura tradițională pe obiecte decorative și de uz casnic din lemn. De asemenea, vor putea fi admirate ii, trăistuțe, covoare și carpete realizate în atelierul „Covorul oltenesc“ din comuna doljeană Măceșu de Jos.

Și Ansamblul Folcloric Maria Tănase este prezent la eveniment, un program de muzică populară deschizând ediția din acest an. Pentru cei care doresc să afle mai multe informații despre frumusețea dansului și cântecului popular, un stand va fi deschis în acest sens, până duminică.

Concomitent cu ediţia a patra  a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ediția a III-a, expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificație și cofetărie.

„Horeca Expo Oltenia organizează concursul anului, dedicat producătorilor din segmentul panificație și cofetărie ce se va desfăsura pe data de 9 martie. Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista”, mai spun organizatorii.

Intrarea vizitatorilor va fi liberă.

 

 

 

Articolul precedentUrologul Riza a făcut scandal în spitalul din Craiova, la scurt timp după ce a fost reîncadrat pe post. Tot el a chemat poliția pe secție
Articolul următorComerț ilegal cu flori și plante ornamentale, la tarabele din Craiova. Au fost aplicate amenzi și s-au confiscat mărfuri