Guvernul a decis, în ședința de joi seara, că se va putea face plajă nu doar pe șezlong, ci și pe cearșaf. De asemenea, șeful Cancelariei premierul a anunțat că ar putea fi eliminată obligația ca persoanele care se întorc în țară să intre în izolare la domiciliu.

„Să fie permis accesul pe plajă şi persoanelor care nu sunt, practic, în cadrul plajelor amenajate cu şezlonguri. Popular spus, pentru cei care doresc să facă plajă la marginea mării, fără şezlonguri. Aceste persoane vor trebui să respecte aceleași reguli ca și cele care fac plajă pe șezlonguri”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

Dancă a mai anunțat și relaxarea graduală a măsurii izolării la domiciliu pentru persoanele care se întorc din străinătate, în funcție de evoluția situației epidemiologice din statele respective.

„Se pot institui excepţii pentru persoanele care vor fi obligate să respecte măsura izolării la domiciliu. Se deschide posibilitatea ca, în cazurile în care se pot relaxa aceste condiţii, pentru unele ţări de provenienţă, cetăţenii care se întorc în România să nu mai fie obligaţi la măsura izolării la domiciliu”. 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentAngajat de la Penitenciarul Craiova, infectat cu coronavirus. Ce măsuri au fost luate
Articolul următorBărbat din Brăila, reținut de către polițiștii din Craiova. Se urcă la volanul mașinii, deși nu are permis