Peste 9.800 de elevi din județul Dolj vor beneficia, anul acesta de programul „Rechizite pentru elevi”, Ministerul Educației Naționale punând în aplicare și programul „Rechizite pentru preșcolari și elevi – șanse egale la educație”.

Potrivit reprezentanților ISJ Dolj, programul „Rechizite pentru elevi” se adresează elevilor din ciclurile primar și gimnazial, principala condiție de participare este prezența la școală a elevilor provenind din familii defavorizate.

Din acest an școlar, Ministerul Educației pune în aplicare și proiectul „Rechizite pentru preșcolari și elevi – șanse egale la educație”, prin care copiii vor mai primi un alt pachet de materiale școlare. De acest proiect vor beneficia 9.033 de elevi, conform situației ISJ Dolj.

Pentru primirea unui ghiozdan, elevii trebuie să fie înscriși la învățământul de stat, primar și gimnazial, la cursuri de zi, și să fie în întreținerea familiilor al căror venit mediu lunar brut/membru de familie, realizat în luna iulie a fiecărui an să nu depășească 50% din salariul de bază minim brut pe țară.

Articolul precedent„Alege școala”, proiect pentru peste 250 de copii din Dolj
Articolul următorDeținutul care a evadat din Penitenciarul Pelendava, de negăsit