Preparate din fructe de mare, baclavale cu fistic sau caimac, cafea la nisip și multe alte specialități din bucătăria turcească, cu toate acestea vor veni, la Craiova, în perioada 15-17 martie, organizatorii Festivalului Mediteranean.

Evenimentul culinar se va desfășura în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova, de vineri până duminică, între orele 12.00-22.00, totul fiind pregătit chiar în fața celor care vor ajunge la festival.

„Bucătarii noștri vor găti pentru dumneavoastră o gamă largă de preparate din fructe de mare și dulciuri turcești. Nu vor lipsi Baklavale cu fistic sau caimac, kunefe, su boregi, gozleme, minunatul BURMA KADAYIF, cafea turcească la nisip și multe altele”, anunță organizatorii, pe pagina de Facebook.

Un astfel de eveniment a mai avut loc, la Craiova, și în toamna anului trecut, doljenii apreciind preparatele din fructe de mare.

 

Articolul precedentDoljean prins și reținut la trei ani după ce a înjunghiat un austriac și i-a și distrus mașina
Articolul următorUn tânăr din Craiova a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la 18 metri înălțime, de pe o biserică din județul Gorj