Raed Arafat preconizează că starea de urgență urmează să fie prelungită cu încă 30 de zile, iar acest lucru s-ar putea anunța chiar mai devreme de încheierea primelor 30 de zile de stare de urgență, chiar săptămâna viitoare, anunță Realitatea.NET.

„Dacă vorbim de starea de urgenţă, este foarte posibil să ajungă să fie prelungită încă o lună. Este posibil acest lucru şi poate această decizie va fi luată în cursul săptămânii viitoare, înainte să ajungem la data limită a stării de urgenţă”, a afirmat Arafat, citat de Agerpres.

„Starea critică, să zicem, depinde pentru că aţi văzut, în unele ţări a urcat şi după aceea a început coborârea foarte rapid. În alte ţări s-a menţinut. Este foarte greu să speculăm acest lucru. Dar nu cred că vom ieşi din starea aceasta de combatere a virusului înainte de sfârşitul lunii mai. Adică dacă chiar începe să scadă, va fi o perioadă continuă de combatere până să spunem că a trecut şi să ne relaxăm cu toate măsurile pe care le luăm”, a menţionat Raed Arafat.

Continuarea pe Realitatea.NET

Articolul precedentDSP Dolj face verificări în scandalul dezinfectantului folosit în scările de bloc din Craiova. „Aviz dat dintr-o eroare”
Articolul următorMinistrul Marcel Vela, control la Frontiera Calafat