Din cauza condițiilor meteo nefavorabile anunțate de și a riscul de accidente în cazul apariției unei furtuni sau vijelii în Parcul „Nicolae Romanescu”, spectacolul „Maria Tănase Junior” organizat de Ansamblul Folcloric Maria Tănase și programat în cadrul Zilelor Municipiului Craiova a fost mutat.

Potrivit primăriei, evenimentul se desfășoară în această după amiază, la ora 17.30, la Cercul Militar (Casa Armatei). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Totodată, spectacolul OCCIDENT EXPRESS anunțat de Teatrul Național Marin Sorescu pentru vineri, 31 mai 2019, ora 20:00, la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu“, se anulează.

„Reamintim: Condiţiile meteorologice nefavorabile pot anula o parte dintre manifestările programate în aer liber! Modificările vor fi anunțate pe site-ul Primăriei, în presă locală și pe pagina oficială de facebook a instituției – Primăria Municipiului Craiova”, transmite primăria, printr-un comunicat de presă.

Judeţul Dolj se află, de vineri, ora 12.00, şi până sâmbătă, ora 10.00, sub avertizare cod galben de ploi, vijelii şi grindină.

Potrivit meteorologilor, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, grindină şi intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp.

 

Articolul precedentJudeţul Dolj, din nou sub COD GALBEN de vreme rea. Se aşteaptă ploi, vijelii şi grindină
Articolul următorCraiova: Surprize pentru cei mici, de Ziua Copilului