Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj şi serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor ce funcţionează  pe raza judeţului Dolj vor avea program de lucru cu publicul şi în zilele de 25 şi 26 mai, luându-se această decizie pentru asigurarea posibilităţii cetăţenilor de a obţine un act de identitate valabil în vederea exercitării dreptului de vot.

Conform graficului de lucru, sâmbătă se va lucra în intervalul 00.00-16.00  și duminică, între orele 00.00 – 21.00.

Persoanele interesate se pot adresa cu cereri la ghişeele serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor ce arondează localitatea acestora de domiciliu, pentru obţinerea actelor de identitate, au transmis reprezentanții  Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj.

„Cetăţenii care domiciliază  în comunele Dobreşti şi Rojişte, pot obţine acte de identitate în data de 26.05.2019 numai de la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj, deoarece serviciile de profil din aceste localităţi, nu funcţionează în această zi. În comunele Amărăştii de Jos, Bucovăţ, Daneţi, Goicea şi Melineşti, serviciile de evidenţă a persoanelor nu vor funcţiona în zilele de 25 şi 26.05.2019, astfel încât şi cetăţenii din aceaste localităţi se pot adresa Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj pentru obţinerea unui nou act de identitate în perioada menţionată anterior”, se arată în comunicatul de presă remis de Evidența Populației.

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis, mesaj pentru referendum: „Nu vorbim despre un lucru inutil. Noi nu suntem un neam de hoţi”
Articolul următorProfesori și elevi din cinci state, în vizită la Barajul Ișalnița din județul Dolj