„Festivalul lubeniței” nu va mai fi organizat, anul acesta, în localitatea Dăbuleni, dar autoritățile au luat decizia de a marca începutul sezonului de recoltare printr-un scurt program artistic de muzică populară. 

Acțiunea va avea loc, spun reprezentanții Primăriei Dăbuleni, într-o postare pe Facebook, în data de 28 iunie.

Evenimentul include un program artistic de muzică și dansuri populare.

„După consultarea cultivatorilor de lubenițe am apreciat ca deschiderea sezonului de recoltare să fie marcată prin organizarea unui program de cântece și dansuri, în ziua de duminică, 28 iunie 2020, între orele 10:00 – 14:00, dată fiind imposibilitatea obiectivă de a se organiza în acest an, „Festivalul lubeniței”.  Vom fi onorați de prezența cunoscuților interpreți de muzică populară oltenească Lavinia Bârsoghe, Nicu Dumitrică și Nelu Bițînă. Programul artistic nu va fi lipsit de prezența ”ANSAMBLULUI TRANDAFIRUL” al orașului Dăbuleni, cu cântecele și dansurile specifice zonei noastre, de asemenea ne vom bucura de dansurile comunei Călărași prezentate de ”ANSAMBLUL FOLCLORIC BORDEIAȘUL””, anunță reprezentanții Primăriei Dăbuleni.

Pe întreaga durată a evenimentului vor fi luate măsuri specifice de prevenire, în raport de momentul derulării acestuia și a normelor legale în vigoare, mai spun organizatorii.

Articolul precedentDolj: Arestați pentru proxenetism și trafic de minori
Articolul următor100% TU DECIZI! Nicolae Robu, primarul îndrăgostit de palmieri și papagali. Finanțări ilegale din dragoste de fotbal