Șase tineri cu vârste între 17 și 30 de ani au fost depistați, duminică, în zona centrală a Craiovei, având asupra lor mai multe pliculețe care conțineau substanțe psihoactive.

Potrivit Poliției Locale Craiova, cinci dintre aceștia au fost observați în zona statuii „Mihai Viteazul”, tinerii având la ei atât pliculețe cu substanțele respective cât și țigări confecționate artizanal.

„S-au efectuat procedurile de identificare și de control corporal sumar, asupra acestora fiind găsite 11 pliculețe confecționate din hârtie, ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde, precum și țigări confecționate artizanal. Persoanele respective (BSF, 27 ani, din comuna Leu; CIO, 30 ani, SI de 30 ani, SM de 25 ani și II de 28 ani – toți patru domiciliați în Craiova) au fost conduse la sediul Poliției Locale a Municipiului Craiova unde au fost întocmite actele procedurale impuse de lege”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Craiova.

În aceeași zi, în jurul orei 18.30, în zona English Park, a fost depistat iun alt adolescent, în vârstă de 17 ani, din comuna Stoina, județul Gorj, având asupra sa pliculețe ce conțineau substanțe vegetale.

După întocmirea actelor premergătoare impuse de lege, pliculețele confiscate au fost sigilate și urmează să fie predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate – Craiova, pentru continuarea cercetărilor.