Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Dăbuleni, s-a ales cu dosar penal după ce, miercuri, a fost prins la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta circula cu peste 100 de kilometri/oră pe o stradă din localitate.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, tânărul nu a oprit la semnalul oamenilor legii, abandonând mașina pe o altă stradă din Dăbuleni.

„În data de 2 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au înregistrat, pe  strada Unirii, din Dăbuleni, un autoturism, care circula cu viteza de 107 km/h. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului, acesta fiind găsit abandonat pe strada Nicolae Titulescu, din aceeaşi localitate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de un tânăr de 18 ani, din localitate, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentSpitalul Regional Craiova, construit în două etape
Articolul următorPostul de manager al Spitalului Județean Craiova, scos la concurs. Ce decizie a luat actualul director