Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Brădești, a fost reținut, miercuri, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Proprietara unei mașini a anunțat poliția, ieri, despre faptul că i-au fost furate din autoturismul pe care îl avea în parcarea unei pensiuni, mai multe bunuri. Ea văzuse că un bărbat luase lucrurile respective, după care a părăsit zona la volanul unui autoturism.

Sesizarea a fost transmisă și echipajelor de poliție din teren, care au depistat autoturismul în cauză DN 6, pe raza comunei Coțofenii din Față, la aproximativ un kilometru distanță de locul comiterii faptei.

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 63 de ani, din  Brădești, care avea asupra sa bunurile furate din autoturismul femeii.

„Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de polițiști și predate persoanei vătămate. În cauză, polițiștii  au întocmit un dosar penal sub pentru comiterea infracțiunii de furt urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unității de parchet cu propunere corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentSemnal de alarmă în învățământul online: „Clanul Leilor”- gruparea care întrerupe cursurile online și postează obscenități
Articolul următorCOVID-19. Evoluția cazurilor noi din fiecare județ!