Pentru pasagerii primului zbor către Grecia, din acest sezon, de pe Aeroportul Craiova, vacanța a început chiar înainbte să decoleze avionul, un flashmob pe ritmuri grecești fiind momentul inedit pregătit pentru cei care au ales să petreacă zilele de concediu în Rhodos.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, anunță, într-o postare pe Facebook, că acest prim zbor către Grecia, din acest sezon estival, a avut loc marți.

Pasagerii s-au bucurat de voie bună și au intrat în starea de vacanță a tavernelor grecești pline de culoare, muzică și mâncare excelentă.

În aceast an, Aeroportul Internațional Craiova oferă, pe lângă zborurile regulate, zboruri charter către unele dintre destinațiile preferate ale românilor: Dubai, Antalya, Hurghada, Monastir, Rhodos și Zakynthos.

„De altfel, pofta de călătorii a turiștilor se vede și în numărul de pasageri care au ales să zboare de pe aeroportul din Craiova: peste 160.000, de la începutul anului și până în prezent”, a scris Cosmin Vasile într-o postare pe Facebook.

Sursa: Realitatea de Dolj