Primul președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, va fi prezent, miercuri, la Universitatea din Craiova, acesta urmând să susțină o prelegere cu tema  „În căutarea identităţii”.

Potrivit reprezentanților Universității din Craiova, în perioada 21-24 mai, instituția din Bănie primeşte vizita unei numeroase delegaţii a Universităţii de Stat din Tiraspol, delegaţie condusă de prof. univ. dr. Eduard Coropceanu, rector al Universitatea de Stat din Tiraspol.

„Este a doua vizită de acest fel, prima având loc în februarie 2018, când s-au şi pus bazele acestui parteneriat între cele două instituţii.  Sunt programate mai multe întâlniri cu cadre didactice şi cercetători ai Universităţii din Craiova pe diferite domenii de studii, precum şi cu studenţii din Republica Moldova care învaţă la UCV. Oaspeţii vor vizita infrastructura Universităţii din Craiova (săli de curs, laboratoare), inclusiv Centrul Universitar Drobeta Turnu-Severin”, au transmis reprezentanții Universității din Craiova.

Articolul precedentPeste 47 milioane euro, bani europeni pentru reabilitarea unui drum judeţean din Dolj. A fost semnat contractul de finanţare
Articolul următorFOTO. Sirian descoperit în portbagajul unei mașini, la Frontiera Calafat. Plătise 6.000 de euro pentru a fi dus în Danemarca