Cei 13.000 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia vor primi și anul acesta o primă cu ocazia Zilei Energeticianului, sărbătorită pe 20 iulie. Salariații vor beneficia de acest bonus de 1.100 de lei sub formă de tichete cadou.

Potrivit șefului Compartimentului Resurse Umane, din cadrul CEO, în această zi se va da și liber plătit. „Cu ocazia Zilei Energeticianului va fi liber plătit și angajații vor beneficia și de o primă de 1.100 de lei“, a spus Sorin Olaru, șeful de la Resurse Umane.

În această perioadă, minerii și energeticienii respectă un program de lucru de 7 zile. Lucrurile s-au complicat, spun oamenii, întrucât, mai ales că este perioada concediilor, se acoperă greu orele de lucru.

Olaru a mai precizat că se caută soluţii pentru a face faţă noului ritm de muncă. „Facem o analiză privind redistribuirea personalului în perioada în care se lucrează la 7 zile, pentru că sunt și concedii de odihnă, concedii medicale. Oamenii merg la tratament, merg în sejururi, au bilete luate de la începutul anului și nu le putem refuza concediul de odihnă. Dar, la fel de bine trebuie să funcționăm la 7 zile cu anumite utilaje”, a spus Olaru.

Articolul precedentDoliu în familia lui Florin Iordache. Mama fostului ministru al Justiţiei a încetat din viaţă
Articolul următorNoi inundații în județul Olt. Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei (FOTO&VIDEO)