Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a declarat, la ieșirea din secția de votare, cea de la Grădinița Tudor Vladimirescu din Craiova, că este încrezător în faptul că prin votul acordat duminică, în Parlamentul European va ajunge persoana care va reprezenta cel mai bine România și județul Dolj.

Edilul Craiovei a mai spus că Bănia are în continuare nevoie de bani europeni pentru o mai bună dezvoltare, fapt pentru care un reprezentant al zonei în Parlamentul European este un lucru benefic.

„Am votat, astăzi, pentru România, am votat pentru județul Dolj, dar în special pentru Craiova. Am votat pentru a avea reprezentantul nostru în Parlamentul European. Craiova are nevoie în continuare de fonduri europene, are nevoie de finanțare, are nevoie de dezvoltare. De aceea avem nevoie de un reprezentant al nostru acolo și sunt convins că din acest moment viața și importanța României dar mai ales a orașului Craiova va fi schimbată. La referendum nu am votat pentru că nu am înțeles nimic din întrebările puse”, a precizat Genoiu.

Articolul precedentCandidatul PSD la europarlamentare, Claudiu Manda, a refuzat să voteze pentru referendum. „Este doar o acțiune de campanie și de imagine a președintelui României”
Articolul următorPeste 20% dintre alegătorii doljeni au ieșit la vot, până la ora 13.00