Președintele Ford România, Ian Pearson, a publicat un mesaj pe Facebook, însoțit de fotografii făcute sâmbătă, în care se arată dezamăgit de cum se prezintă lucrările la drumul expres Craiova-Pitești, demarate în data de 22 mai.

Nu este pentru prima dată când Pearson susține importanța unei infrastructuri rutiere pentru zona Olteniei, acesta spunând, de fiecare dată, că acest lucru ar ajuta investitorii să se dezvolte.

„După ce am petrecut aproape o oră încercând să traversez Balşul, săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul făcut pe noul drum expres Craiova – Pitești. În special progresul pe șoseaua de centură a Balşului. Lucrările la drumul tehnologic au început pe data de 22 mai. Atunci s-a declarat că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri (sâmbătă, 29 iunie, n.r.), nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor. Nu este vital doar pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp. Este necesar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum din zona de sud! Voi continua să monitorizez progresul. Sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute“, a scris Ian Pearson pe Facebook.

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti au fost inaugurate în luna mai cu mare fast în prezenţa liderului social-democrat Liviu Dragnea şi a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Deschiderea oficială a lucrărilor a avut loc în prezenţa preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Lucrările nu pot începe la primul tronson întrucât studiul de fezabilitate care s-a făcut în 2007 şi a costat aproape 13 milioane de euro, fără TVA, trebuie obligatoriu modificat.

Sursa foto: Facebook Ian Pearson.

Articolul precedentOpt câini au fost adoptați la târgul din Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova
Articolul următorȘofer de TIR, mort în accident la Brădești. O fetiță de 6 ani, rănită