Premierul Florin Cîțu a fost prezent în Oltenia, în mai multe localități din județele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, în care vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar.

Au fost prezenți și colegi din guvern: Nicolae Ciucă și Virgil Popescu și parlamentari ai Partidului Național Liberal, Dan Vîlceanu, Gigel Știrbu, Ionuț Stroe. 

Imagine

Imagine

Declarații Florin Cîțu

România liberală înseamnă bunăstare pentru TOȚI românii. Guvernarea liberală este singura soluție pentru România. Avem nevoie de fiecare localitate și de fiecare om pentru asta.

Imagine

Cheia dezvoltării României în următorii opt ani de guvernare liberală este simplă: resursă umană de calitate, resurse financiare și viziune. Le avem pe toate. Dovadă o fac colegii mei alături de care am făcut echipă în câteva comune și orașe din sud-vestul țării. 

Împreună am fost în Oltenia, în mai multe localități din județele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, în care vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar.

Imagine

M-am bucurat să fiu din nou în mijlocul marii familii liberale, alături de colegii mei din guvern, Nicolae Ciucă și Virgil Popescu, dar și de parlamentari ai Partidului Național Liberal, Dan Vîlceanu, Gigel Știrbu, Ionuț Stroe. 

Am vorbit cu cetățenii și am văzut câtă încredere au oamenii în colegii mei care vor să câștige primăriile din localitățile lor: Deveselu, Sadova, Filiași, Bumbești-Pițic, Terpezița, Catane, Ostroveni, Scundu sau Slătioara.

Ne mai rămân opt zile până la alegerile locale parțiale. Românii trebuie să știe că soluția pentru dezvoltare este una singură – administrația liberală! 

Hai că se poate, oameni buni, și în Oltenia!