Prefectul județului Dolj, Narcis Purcărescu, susținut de ALDE,  așteaptă decizia de astăzi a Guvernului Orban, menționând că nu are încă niciun semn, „nici de bine, nici de rău” în privința schimbării.

Dan Narcis Purcărescu a fost numit prefect al județului Dolj în luna martie 2017. Acesta consideră că în toată această perioadă a derulat o activitate corespunzătoare funcției și că a comunicat foarte bine cu directorii instituțiilor din subordinea Prefecturii Dolj.

„Nu știu nimic, nici de bine, nici de rău. Încă aștept să văd ce va fi. Toată această perioadă a fost, pentru mine, o experiență extraordinară. Comunicare cu oamenii, cu subalternii, a fost la superlativ, cred eu, iar cu deconcentratele am comunicat foarte bine”, a spus Purcărescu.

În cazul în care va fi schimbat, acesta se va întoarce la ITM Dolj, instituția unde a lucrat până să ocupe funcția de prefect.

„În momentul în care ajungi într-o funcție de acest fel știi foarte clar că vine și o zi în care trebuie să pleci. Știi de la început că vine acest moment. Vom vedea. Eu o să mă întorc la ITM. Nu am ce să îmi reproșez pentru că ar însemna că nu nu am fost bun în unele privințe”, a conchis actualul prefect al județului Dolj.