Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova are nevoie de medici chirurgi și de reumatologi, fiind scoase la concurs două posturi în acest sens. Doctorii vor trebui să lucreze în cabinetele din Ambulatoriul unității spitalicești.  

Unul dintre posturi este de medic specialist în specialitatea chirurgie generală din cadrul Secţiei clinice chirurgie generală II – pentru cabinetul din Ambulatoriul integrat al spitalului, iar cel de-al doilea în specialitatea reumatologie din cadrul Secţiei clinice reumatologie – pentru cabinetul din Ambulatoriul integrat al spitalului.

Potrivit conducerii Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, tematica de concurs pentru cele două posturi este cea prevăzută pentru examenul de medic specialist.

Taxa de înscriere la este de 150 lei, înscrierile efectuându-se la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, Serviciul RUNOS, până pe data de 01 octombrie 2018, ora 15.00.  Conform legislației în vigoare, concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 şi 90 de zile de la publicarea în  „Viaţa Medicală”.

Articolul precedentCriză de sânge în Dolj. Centrul de Transfuzii Craiova apelează la angajații instituțiilor
Articolul următorPeste 35.000 de doze de vaccin antigripal, planificate pentru județul Dolj