Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna gorjeană Crușeț, a găsit un portofel în care se afla suma de peste 800 de euro, carduri bancare și documente, prezentându-se la poliție pentru a-l preda.   

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, portofelul a fost găsit, joi, în parcarea unui magazin din Craiova, proprietarul fiind din orașul Bălcești, județul Vâlcea.

„La sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova s-a prezentat un bărbat de 35 ani, din comuna Cruşeţ, care a predat organelor de poliţie un portofel, în care se afla suma de 835 euro, mai multe carduri bancare şi documente personale. Acesta a declarat faptul că a găsit portofelul în parcarea unui magazin, de pe strada Calea Severinului, din Craiova. Poliţiştii au identificat proprietarul portofelul, un bărbat, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care s-a prezentat la sediul secţiei, unde i-au fost restituite bunurile în cauză”, a declarat Grădinaru.

Articolul precedent41 de elevi sportivi și antrenorii lor, premiați la Gala sportului școlar doljean
Articolul următorPatru doljeni au fost arestați pentru trafic de persoane și pornografie infantilă. Faptele au fost comise în Germania