Bilanțul activităților derulate de către polițiști, în primul semestru din acest an, indică faptul că la nivelul județului Dolj au scăzut faptele de natură penală. Acest trend descendent s-a observat, conform oamenilor legii, în ultimii cinci ani.

Astfel, dacă în aceeași perioadă a anului 2014 au fost înregistrate nu mai puțin de 10.083 de astfel de cazuri, în primele șase luni ale anului 2018 s-a ajuns la 7.220 de fapte.

La bilanţul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au participat, joi, şefii tuturor servicilor şi subunităţilor de poliţie, precum şi ofiţeri şi agenţi de poliție din cadrul structurilor de poliţie doljene. „Analiza efectuată a luat în considerare principalele macro-categorii de infracțiuni, și anume, infracțiunile de natură judiciară, cele care afectează în mod direct interesele persoanelor fizice, infracțiunile de natură economico – financiară, care afectează în mod negativ mediul de afaceri, precum și infracțiunile de altă natură, pe toate aceste paliere înregistrându-se scăderi semnificative comparativ cu valorile din anii precedenți”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Cu ocazia acestei ședințe, comandantul IPJ Dolj i-a evidențiat pe cei zece  poliţişti din cadrul instituției, care în primele șase luni ale anului 2018, au refuzat să ia mită. Aceștia au primit Diplome de Onoare pentru „exemplul de cinste și probitate profesională de care au dat dovadă în exercitarea atribuțiunilor de serviciu”. De asemenea și echipa Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Dolj pentru a primit „Diplomă de Excelență pentru obținerea de rezultate profesionale de excepție”.

Articolul precedentTronsonul de drum dintre Segarcea și Zăval, reabilitat și modernizat. Se va face și informare pe linia siguranței rutiere
Articolul următorPoliclinica veche din Slatina intră în proces de reabilitare. Subsolul clădirii este un dezastru