Reprezentanții Poliției Italiene, cei care anchetează tâlhăria produsă în Lanciarno, provincia Chieti din Italia, au ajuns la sediul Inspectoratului de Poliție Dolj, miercuri, după ce oamebii legii din Dolj au reușit să îl prindă pe craioveanul  bănuit că ar fi participat la această faptă. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat faptul că tânărul în vârstă de 34 de ani a fost depistat după aproximativ trei ore de la primirea mandatului european de arestare, fiind reținut marți după-amiaza.

„Poliţiştii italieni au dorit să mulţumească personal poliţiştilor doljeni, pentru profesionalismul și operativitatea de care aceştia au dat dovadă în localizarea şi prinderea celui de-al şaselea bărbat bănuit că ar fi participat la tâlhăria săvârşită prin cruzimi, în Lanciarno, provincia Chieti din Italia, persoana în cauză fiind depistată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, după aproximativ 3 ore de la primirea mandatului european de arestare”, a declarat Grădinaru.

 

 

Articolul precedentSingurul producător de pături din lână din sudul țării, constrâns să întrerupă activitatea. A rămas cu 2.000 de produse pe stoc
Articolul următorCraioveanul suspectat că a torturat familia de medici italieni, arestat preventiv pentru 15 zile