Un poliţist din cadrul IPJ Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, pentru trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Direcţia Generală Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj este vorba despre trei acte materiale de luare de mită.

Anchetatorii susţin că, în cursul lunii iulie 2018, polițistul a pretins şi primit suma de 700 euro şi 100 lei de la membrii familiei unei persoane încarcerate, pentru a da o soluţie favorabilă într-un dosar în care efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

„Faţă de D.F.S. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor menționate iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile“, se arată în comunicatul citat.

Articolul precedentSpectacol live la deschiderea Târgului de Crăciun de la Craiova
Articolul următorIncendiu la un depozit de dezmembrări auto din Craiova – FOTO&VIDEO