Noua raportare a autorităților indică faptul că în județul Dolj au mai fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 18 noi cazuri de COVID -19, bilanțul ajungând la 100 de persoane infectate. 16 dintre persoanele diagnosticate cu noul coronavirus sunt lucrători în cadrul unei unităţi de jandarmi, una în cadrul IPJ Dolj și alte patru sunt angajaţi ai unor unităţi medicale din judeţ.

Marți, la ora 9.00,  potrivit Prefecturii Dolj, 423 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 387 de persoane se află în carantină, 1830 de persoane au ieșit din carantină, 13213 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu

Au mai fost înregistrate alte 18 îmbonălnăviri, totalul celor infectați cu coronavirus ajungând la 100.

16 dintre persoanele diagnosticate cu noul Coronavirus sunt lucrători în cadrul unei unităţi de jandarmi, o persoană lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj, iar alte patru persoane confirmate provin de la unităţi medicale din judeţ.

Polițistul lucrează la Secția Rurală Cârcea și se afla în timpul liber, iar în seara zilei de 26 aprilie, a sunat la 112, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova, unde a fost internat cu simptome și testat pentru depistarea virusului SARS-COV 2, rezultatul fiind pozitiv.

„Imediat, a fost declanșată ancheta epidemiologică, iar la nivelul subunității în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu față de 13 persoane, contacți direcți cu cel în cauză”, spun reprezentanții Prefecturii Dolj.

În ceea ce privește decesele, două au fost în județul Dolj. Una dintre persoane era din Filiași, cea de-a doua din Podari.

 

Articolul precedentClinica de Hematologie, cea mai mare din Oltenia, dată în folosință de mâine
Articolul următorActivitatea Spitalului „Filantropia” din Craiova „paralizată” din cauza lipsei de personal medical. Primarul: „Trebuia ales un alt spital suport Covid-19”