Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, deputatul liberal Nicolae Giugea și europarlamentarul Marian Jean Marinescu au adus critici, în cadrul unei conferințe de presă organizate vineri la Craiova, modului în care s-a dat startul lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, considerând că întreaga acțiune a fost „doar o mascaradă”.

Ștefan Stoica susține faptul că lipsesc mai multe documente necesare demarării acestui proiect și că de vină pentru toate aceste lucruri este Ministerul Transporturilor.

„Nu există studiu de fezabilitate valabil, nu există proiect, nu există niciun aviz, nu a fost predat amplasamentul. Nu există nimic. Dacă un craiovean ar face așa ceva, pe un drum public, să intervină fără a avea avizele necesare, ar fi imediat amendat. Dar când acest lucru este făcut de pesediști, ei nu pățesc nimic. Claudiu Manda spunea că încep lucrările la două tronsoane din patru din cauza justiției. Nu, domnule senator, nu din cauza justiției ci din cauza incompetenților de la Ministerul Transporturilor”.

La rândul său, și deputatul Nicolae Giugea a afirmat că situația drumului expres se află în impas din cauza celor de la Ministerul Transporturilor.

„Licitația pentru cele două tronsoane de drum a fost contestată pentru că plicurile cu oferte au fost deschise înainte de expirarea termenului limită”, a menționat Giugea.

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu consideră că începând o asemenea lucrare prin amplasare celor două borduri, cei prezenți la eveniment dau dovadă de lipsă de respect.

Acești indivizi fie că sunt de la PSD, ALDE sau UDMR, au demonstrat că au o impresie foarte proastă despre români. Să pui două borduri pe câmp și să spui că așa ai început lucrările, îneamnă să ai o părere foarte proastă despre oamenii cărora te adresezi. De aceea, românii trebuie să iasă la vot să le arate că se înșeală. Dacă românii vin în număr mare la vot, UDMR-ul va avea o problemă și este posibil să nu intre în Parlament”, a precizat Marinescu.

 

Articolul precedentStrăzi închise, în Craiova, pentru preluarea buletinelor de vot
Articolul următorUn primar din Dolj, acuzat că a cerut adeverințe medicale ca să ducă urna mobilă la oameni ce figurează ca fiind morți, debili mintal sau se pot deplasa