Peste 350 de bilete de tratament au fost alocate județului Dolj, pentru ultima serie acordată în acest an pensionarilor şi asiguraţilor sistemului public de pensii, prin intermediul  Casei Judeţene de Pensii Dolj.

Pensionarii interesați de biletele din ultima serie acordate în acest an pot pleca în stațiuni precum Olănești, Bala, Moneasa, Amara, Buziaș, Geoagiu Băi, data distribuirii biletelor fiind ziua de 20 noiembrie. Beneficiarii biletelor trebuie să se prezinte în stațiune între 28 noiembrie și 2 decembrie.

Potrivit reprezentanților CJP Dolj, beneficiarii primesc cazare, masă şi fac proceduri în funcție de afecțiuni. Pe tot parcursul unui an calendaristic, persoanele îndreptăţite pot beneficia de un singur bilet de tratament.

De asemenea, de aceste tichete pot beneficia persoanele care au calitatea de: pensionar al sistemului public de pensii, asigurat al sistemului public de pensii, beneficiar al prevederilor unor legi speciale care reglementează dreptul la bilete de tratament balnear.

Articolul precedentDouă arme deținute ilegal, depistate în mașina unor doljeni din comuna Daneți
Articolul următorBărbat lovit cu lopata în cap și lăsat să moară pe câmp. Crima a avut loc lângă comuna doljeană Terpezița