Trei percheziții domiciliare au avut loc, marți, în comunele Lipovu și Calopăr, din județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. 

Este vorba, potrivit IPJ Dolj, despre trei tineri și două tinere care împreună ar fi spart o casă de unde ar fi furat mai multe bunuri.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, din comuna Lipovu și două tinere de 19 respectiv 23 de ani, din comuna Calopăr, care sunt bănuiți că în ziua de 10 mai, ar fi pătruns în locuința unei tinere de 28 de ani, din comuna Radovan, prin forţarea grilajului unei ferestre şi spargerea geamului, de unde ar fi sustras un televizor, un covor şi o boxă audio, valoarea prejudiciului fiind de 1.000 lei”, anunță IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Articolul precedentDoljeni reținuți după ce au bătut un tânăr
Articolul următorStimulent de risc pentru peste 46.500 de angajați din sistemul sanitar care au tratat pacienți cu coronavirus