Trei percheziţii domiciliare au fost efectuate, marți, în municipiul Craiova şi comuna Malu Mare, la imobile unde existau suspiciuni că erau depozitate bunuri furate dintr-o societate comercială cu sediul în comuna Șimnicu de Sus din județul Dolj. 

Potrivit IPJ Dolj, aceste percheziții au fost efectuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Polițiștii au găsit bunuri atât în imobilele din Craiova, cât și cea în comuna Malu Mare și le-au ridicat pentru a continua cercetările.

„În urma activităţilor desfăşurate, la două imobile din Craiova care aparţin unui bărbat de 72 de ani, poliţiştii au identificat o unitate DVR și 2 seturi de jante auto echipate cu anvelope și iar la un alt imobil pe raza comunei Malu Mare, care aparţine unui bărbat de 35 de ani, din comuna Malu Mare, au fost găsite compresoare, pompe de injecție, electromotoare, pompe de tip ABS, pompe vacuum, clapete accelerație, suporți motor, întinzătoare, un robinet apă,  tampoane motor, o baie ulei motor, timonerii, o turbină, un calculator motor, triple și  faruri. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, ulterior fiind predate persoanei vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj