Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 34 de ani, din localitățile Daneți, Dobrești și Teasc, implicați într-o altercație ce a avut loc în data de 7 ianuarie, în fața unui bar din comuna Teasc, au fost reţinuti, luni, de către polițiștii doljeni.

Potrivit reprezentantului IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, scandalul a izbucnit între trei bărbaţi din Daneţi şi Dobreşti, pe de o parte, şi doi bărbaţi din Teasc şi Castranova, în cauză fiind deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Doi dintre participanții la scandal au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

„În cursul zilei de 7 ianuarie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în apropierea unui bar din comuna Teasc a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au restabilit ordinea şi liniştea publică, din primele cercetări stabilindu-se faptul că între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani, din localităţile Daneţi şi Dobreşti pe de o parte şi alţi doi bărbaţi de 29 şi 34 de ani, din localităţile Teasc şi Castranova a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia patru persoane au suferit leziuni. În urma altercaţiei doi bărbaţi au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Acesta a mai spus că cei patru bărbați vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.

Articolul precedentVIDEO/FOTO. Trei irakieni și doi sirieni, ascunși în canapelele transportate cu un microbuz, prinși în Vama Calafat
Articolul următorVagoanele cu cărbune care urmau să ajungă la Termocentrala Ișalnița, blocate de minerii din Cariera Roșiuța. Ce vor face energeticienii doljeni