17 tramvaie, 38 autobuze electrice, 40 autobuze diesel, toate acestea vor ajunge în parcul auto al societății RAT Craiova, în prima parte a cestui an, anunțul fiind făcut de către primarul urbei, Mihail Genoiu.  

Documentațiile pentru proiectele finanțate din fonduri europene nerambursabile au fost finalizate, edilul menționând că va urma și modernizarea depoului de tramvaie, a garajelor si atelierelor mecanice, a căii de rulare pentru tramvaie.

„Pentru anul 2019 îmi propun, printre multe alte proiecte, să inițiez modernizarea transportului public în comun din Craiova, finanțat în mare parte din fonduri nerambursabile. Vom începe prin dotarea RAT Craiova cu 17 tramvaie, 38 autobuze electrice, 40 autobuze diesel, toate noi. Pentru ca mai apoi să demarăm modernizarea depoului de tramvaie, a garajelor si atelierelor mecanice, a căii de rulare pentru tramvaie. Un alt proiect prevede sistematizarea circulației pentru a acorda prioritate mijloacelor de transport în comun astfel încât acestea să fie cel mai rapid și modern mijloc de deplasare în Craiova”, a spus Mihail Genoiu.

 

 

Articolul precedentFostă șefă a unei instituții din Dolj, numită la conducerea ANAF
Articolul următorTânăr din Craiova, reținut după ce a furat mai multe bunuri dintr-o casă nelocuită. Acesta a intrat în imobil două zile la rând